Dekoracja Cukrem

Maszyna do posypywania produktów spożywczych cukrem kryształem w obiegu zamkniętym.
Możliwośc wykorzystania innych produktów o podobnych właściwościach jak puder.
W pełni automatyczna bez konieczności obsługi, maszyna w standardzie wyposażona w skrobaki którę zapewniają porządek oraz czystą taśmę przy długiej pracy.
MODEL : CRYSU GTO ST / I
Wydajność wersji CRYSTU GT ST

  • 2 tony cukru na godzinę – 9000 pączka na godzinę
  • 15 000 donat na godzinę
    Wymiaty i masy:
    Długość:
  • Całkowita 21150 mm
Created with GIMP
  • Transporter produktów 2000 mm
    Szerokość: – Całkowita 14900 mm
  • Transporter produktów 1030 mm
    Wysokość – Całkowita 1420 mm / max 1000mm
  • Transporter produktów min 900 mm
    Waga: MAX 200kg (zależnie od konfiguracji)
    Parametry przyłączeniowe
  • Moc silników 3x 0.37 kW
  • Napięcie robocze 400 V 50 Hz
  • Napięcie sterowania 24 V (DC)
  • Zabezpieczenie 25 A (bierne)
    Emisja hałasu: Sprawdzony ekwiwalenty poziom ciśnienia akustycznego <70 dB (A)
    Materiały użyte do wykonania maszyny:
  • Stal nierdzewna 1.4301
  • Pozostałe elementy z tworzyw sztucznych posiadające atest do bezpośredniego kontaktu z żywnością
    Spełnia wymogi następujących norm i norm zharmonizowanych:
  • PN-EN ISO 12100:2012 Bezpieczeństwo maszyn – ogólne zasady projektowania.
  • PN-EN 1672-1:2014-12 Maszyny dla przemysłu spożywczego – wymagania z zakresy bezpieczeństwa żywności.
    Możliwośći CRYSU GT 1: Maszyna przygotowana na inwidualne potrzeby kilienta, możliwość konfiguracji:
  • Wymiary
  • Zabezpieczenie sterowania
  • Rodzaj taśmy
  • Dodatkowa automatyzacja
  • Zakres dawki dozowania
  • Dodatkowe skrobaki
    Oświadczenie producenta: Producent, PPHU CRYSTOFER, oświadcza iż urządzeni zostało wykonanie zgodnie z aktualną wiedzą inżynierską oraz obowiązującymi normami i dyrektywami, czego poświadczeniem jest deklaracja WE